Reizen doe ik graag en schrijven ook. Dat deze liefhebberijen hand in hand kunnen gaan, is natuurlijk niets nieuws. Maar dat ik ooit reisverslagen zou gaan schrijven en anderen daar bovendien plezier aan beleven, had ik nooit bedacht. Het is nu zelfs zover gekomen dat mijn schrijfsels online te lezen zijn bij Mountainreporters. Begin November vloog ik naar Bali. De aftrap voor een half jaar onderweg zijn door Azië. Omdat ik met het enkeltje dat ik bij KLM geboekt had, geen visa zou krijgen moest ik een ticket hebben als bewijs dat ik het land weer zou verlaten. Ik koos voor een ticket naar Bangkok. Maar dat is pas volgend jaar. Dus laat ik niet op de zaken vooruit lopen. Voorlopig zit ik op Lombok. Mocht je het leuk vinden mijn reizen te volgen: hier is de link naar het magazine.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©[2020] Caroline Hoek - webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?