BOEKEN

Wat vind ik schrijven toch leuk! Dat zou ik in mijn `jonge jaren` niet zo enthousiast geroepen hebben. Ik werkte nog binnen instanties en werd geacht uitgebreide overdrachten te schrijven of lappen tekst te maken voor rapportages. Wat mij betreft kon het wel wat beknopter en zo deed ik het ook. Wat ben ik vaak op de vingers getikt! Tegenwoordig tikken mijn vingers heel wat woorden. En veel wordt ook weer gewist. Maar uiteindelijk is de drang om te inspireren zo groot, dat ik met passie woorden tot zinnen en zinnen tot verhalen breng. Ik hoop dat je zin hebt om het te lezen!

Het Innerlijk Orkest

“Je bent een vat vol potentie”, zeg ik vaak tegen mijn cliënten. Je hiervan bewust zijn en er sturing aan (laten) geven is het enige dat je nodig hebt. Innerlijk leiderschap kun je ontwikkelen. Zodat je trouw kunt zijn aan je eigen waarheid en durft te staan voor wie je werkelijk bent, schaamteloos en vrij uit. Je kunt dit vergelijken met de harmonie van een orkest. Hoe de dirigent leidt is kenmerkend voor de klank. Zo is het in ons leven ook.
Ik kijk naar lichaam, gedachten, gevoelens en verlangens. Je kunt jezelf vragen hoeveel macht je deze aspecten geeft. Wanneer laat je die de leiding nemen? Waar stuur jij zelf? Is je motivatie angst of liefde? Door je hiervan bewust te worden, deze trekkracht te doorzien, kun je elk dag opnieuw voor je potentie, je ware IK kiezen.
Wil jij weten wat jou beweegt? Bezielt? Waar je hart van gaat zingen?

‘Overzichtelijk en helder geschreven. Hier ga ik verder mee aan de slag.’

‘Las je e-boek en vind het beeld van het orkest prachtig evenals de manier waarop je het proces deconstrueert en een diepere maar nog steeds praktische manier laat zien voor meer bewuste vervulling.
“We zijn nog nooit klaar en tegelijkertijd is alles er al. We leven om te herinneren wie we werkelijk zijn: liefdevol Potentieel. Met de bereidheid om onze eigen unieke kwaliteiten te beleven, maken we een verschil!”
Ik hoop dat je werk voor veel mensen een zegen zijn!’

Nieuw e-book! Schaamteloos Vrijuit

In dit e-book vind je verschillende korte waargebeurde verhalen en voorbeelden uit mijn praktijk over schaamteloos vrijuit leven. Hoe je werkelijk kunt kiezen voor een leven dat jou past. Dat je “uit de pas” mag lopen en recht hebt op jouw emoties. Geniet mee met deze verhalen en wees geïnspireerd om nu ècht die volgende stap te zetten!

‘Fijn boek, ik denk dat het veel mensen zal aanspreken. Licht, plezant en je vertelt iets dat diep raakt, zonder dat het zwaar voelt of ik er diep over na moet denken…’

‘Mooi verhaal! heel herkenbare stukken, alsof het over mij ging. De Spaanse meneer met de appel is ook erg leuk!’

‘Wat schrijf je leuk, ik lees je verhalen in een keer uit, heerlijk.’

‘Ik vond het een heerlijk vrij boek, heel inspirerend!’

 

Magic & Miracles

Nr.1 New Releases op Amazon!

Of je nu nieuwsgierig bent, op zoek naar inspiratie of er even doorheen zit, de bereidheid om nieuwe mogelijkheden te bekijken kan weleens dè stap zijn die je wereld in één klap wijd open zet. Die ervoor zorgt dat je de geleiding kunt ervaren die er altijd al was.

Daarom ben ik ook enorm dankbaar en blij dat mijn persoonlijk verhaal onderdeel is van dit gloednieuwe boek, Magic & Miracles, van Dr. Andrea Pennington. In dit boek worden 21 levensveranderende verhalen verteld. Van mensen uit allerlei culturen, met verschillende achtergronden maar met één ding gemeen; ze voelden zich in hun donkerste periode gesteund, geleid, geheeld door een onzichtbare kracht.

Op dit moment is het boek alleen in het Engels beschikbaar, je kunt hem hier bestellen op Amazon >

Life After Trauma

Heb je zelf een trauma opgelopen? Je ooit afgevraagd of God nog wel bestond. Wil je weten of het mogelijk is om je verleden achter je te laten en jouw droomleven te leven?

Veel mensen die door zware tijden heen moeten willen weleens opgeven. Hebben het idee dat het leven ze tegenwerkt. Maar dat is natuurlijk niet zo. De wereld is een mooiere plek dan je soms denkt, vol met positiviteit, als je je ogen er maar voor opent.

In dit boek vind je een collectie van waargebeurde verhalen die allemaal de kracht van menselijke geest tonen. Mensen die niet alleen overleefde maar ook tot leven kwamen. Verhalen die je weer het vertrouwen geven tussen jou en het onbekende, de liefde die het altijd goed voor heeft met je.

Bestel hier jouw (engelstalige) versie op Amazon>>

©[2020] Caroline Hoek - webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?