BEGELEIDE MEDITATIES

Wil je beter kunnen voelen wie je bent, contact maken met jouw potentie? Dan helpt het om je gedachten tot rust te brengen en echt te voelen wat er in je leeft. Hiervoor heb ik een aantal begeleide meditaties gemaakt die je gratis kunt gebruiken.

Wil je graag een keer één op één een coachingssessie doen en meer de diepte in? Maak dan een afspraak met mij >>

De roos

4.39 minuten

In deze korte begeleide ‘Roos’ meditatie help ik je om contact te maken met jouw unieke kwaliteiten en je hart te openen voor jouw talent. Neem plaats op een stoel of een meditatiekussen, als je maar zorgt dat je rechtop zit en zet deze meditatie aan.

De goudgele topaas

4.19 minuten

Deze meditatie geeft lichtheid, zachtheid en vitaliteit. De topaas heeft met haar kleur als het ware het licht van de zon gevangen. Als je hiermee jezelf vult ga je ook stralen!

Disidentificatie

5.41 minuten

In deze meditatie leer je los te komen van gehechtheid aan lichaam, gevoel, gedachten en verlangen. Je observeert al deze aspecten zonder oordeel waardoor er een innerlijke rust gaat ontstaan

WELLICHT OOK INTERESSANT

Gratis E-Book “Het innerlijk orkest”

Wil jij ’s ochtends opstaan met enthousiasme, zin in een nieuwe dag? Wil jij aan het eind van de dag terugkijken met blijdschap? Tevreden met wat je achterlaat? Lees dan vooral dit boekje. Ik schrijf uit persoonlijke ervaring. Ook ik moest een pad afleggen en oefeningen doen om uiteindelijk te ervaren wie ik werkelijk ben. Wat ben ik blij dat ik geluisterd heb. Ik wens jou het zelfde.

Veel leefplezier!

 Caroline

©[2020] Caroline Hoek - webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?