LEIDERSCHAP

We werken met wat ik noem “het innerlijk orkest”. Via deze weg ga je inzien hoe je (weer) in harmonie kunt zijn. Je maakt kennis met wat jou drijft, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Maar ook waar de vervorming is en onbalans. Het is een instrument om op een speelse manier en snel de diepte in te gaan op zoek naar je bezieling en passie. Je bepaalt zelf hoe ver je gaat.

Het uitgangspunt binnen de begeleiding is dat ieder mens talenten heeft. Ook wel archetypische kwaliteiten genoemd. Het punt is dat je er niet per se heel goed in bent; het gaat erom ze te gebruiken! Als je ze gebruikt in hoe ze willen worden ingezet, kunnen ze veel vreugde brengen. Als je op een liefdevolle manier je ruimte inneemt, accepteer je je grootsheid.

We bekijken wat deze talenten (of geschenken) voor je doen en wat ze nodig hebben. Je lost innerlijke conflicten op, laat ze samenwerken en je krijgt duidelijkheid over hoe je hun volledige potentieel kunt benutten. We zullen kijken naar de manier waarop je dat doet. Claim je je leiderschap of ‘laat je het gebeuren’. Houd je het stokje vast of laat je het dirigeren aan iemand anders over? Liefde vraagt ​​je om voor jezelf op te komen en je van hieruit te laten leiden. Denk niet dat het egoïstisch is als je voor jezelf kiest. Het is heel gezond! Gezond egoïsme laat zien dat je het waard bent en daarmee nodig je meteen de ander uit dat ook te ervaren. Of het nu jouw innerlijk team is of die in de fysieke buitenwereld: als jij ervoor gaat staan genereert dit vreugde en rust!

Neem contact met me op als je meer informatie wilt of klaar bent voor een volgende stap.

©[2020] Caroline Hoek - webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?