OVER CAROLINE

Het is mijn diepste wens een stukje met je mee te lopen op het pad van persoonlijke- en/of professionele ontwikkeling. In een veilige, prettige sfeer maken we ruimte voor dat wat zich wil laten zien. Voor dat wat geheeld en verder ontwikkeld mag worden. Geen maniertjes, maar werkelijke transformatie, is waar ik je in begeleiden kan.
Zonder vaste protocollen of modellen. Mijn intuïtie is mijn kracht. Op een speelse, respectvolle manier gaan we aan de slag met jouw vraag.
Wat daarbij voorop staat is ontdekken wat jouw unieke pakketje is. Te gaan zien hoe jij op jouw manier de wereld mooier kunt kleuren, bewust van je innerlijk leiderschap. Geankerd in (zelf)vertrouwen ga je niet meer mee in de trekkracht van schaarste of je moeten bewijzen, maar sta je jezelf toe aanwezig te zijn met al wat is.

De afgelopen jaren zijn velen je voor gegaan. Van traumaverwerking rondom seksueel misbruik of rouwverwerking tot problemen binnen werk of partnerrelatie: je rond af doordat je boven je hulpvraag bent uitgestegen. Je overziet je situatie door contact te hebben met je potentie en weet wat je doel is.
Velen komen nog terug voor een jaarlijks APK omdat ze de begeleiding zo waardevol vinden.

Ik ben geboren aan de kust en voel me zeer verbonden met de natuur. Daarom woon ik op het platteland, omringd door groene grond en grijze luchten. Hier heb ik mijn 2 kinderen grootgebracht en hier heb ik geleerd hoe mee te bewegen met wat is. Mijn leven is niet over rozen gegaan. Als ervaringsdeskundige (op vele vlakken) kan ik daarom niet alleen meebewegen vanuit opgedane kennis bij studies, maar ook meevoelen! De lessen uit Een cursus in Wonderen zijn mijn leidraad. Daarvan heb ik geleerd uit Liefde te leven.

Je bent van harte welkom!

©[2020] Caroline Hoek - KVK 22053100 te Middelburg - webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?