In 2023 zal ik retreats gaan aanbieden op Lombok. Een prachtig Indonesisch eiland. Hier staat mijn huis, omringd door groen en watervallen.
Alleen, met een vriend(in) of je partner kun je hier wakker worden. Letterlijk, maar ook figuurlijk: mijn intentie is om je te steunen in het vergroten van je bewustzijn. Op verschillende manieren kan ik je ondersteunen op het pad naar balans, vreugde en vervulling.

De retreats worden op maat aangeboden.
Verschillende benaderingen worden intuïtief en in overleg ingezet. Denk hierbij aan het innerlijk orkest  (over innerlijk leiderschap), vergevingssessie (loslaten van verwachtingen) of de levensschouw

Verdieping voor (echt)paren

Je bent welkom om samen te onderzoeken waar je in jullie relatie staat. We kijken o.a. naar:

  • Wat mis je
  • Waar ben je dankbaar voor
  • Wat wil je geven
  • Wat heb je nodig

De 3 dagen worden ingevuld naar jullie behoefte. Vanuit verschillende invalshoeken belichten we jullie samen-zijn, om met een open blik te zien waar je staat en welke stappen gezet mogen worden. 
De intentie is om je in contact te brengen met jouw authenticiteit, te ervaren wat jullie raakvlakken (nog) zijn en wat verbindt. Maar ook om eerlijk te zijn in waar er afstand of onbegrip ervaren wordt. Te onderzoeken hoe de relatie te ontvlechten, is zeker een optie. `De boel lijmen` is nooit mijn intentie.
 Wat jullie vraag ook is: ik bied geen trucjes of maniertjes maar laat jullie, door in te spelen op jullie unieke situatie, zien waar heling nodig is. Met oog voor ieders vertrekpunt.

Persoonlijke aandacht

Heb je behoefte aan quality time? Heb je thema’s waar je aan wilt werken, ben je op zoek naar verdieping of een steuntje in de rug? Je bent van harte welkom. Samen onderzoeken we wat naar de oppervlakte gebracht en getransformeerd mag worden, aan de hand van jouw vraag.

Een verdieping binnen vriendschap

Hebben jullie behoefte aan een paar dagen weg, maar met verdieping? Dat kan!
 Wandelend, dansend en in stilte. Kijken naar jullie talenten en hoe er meer verdieping kan zijn in het leven van alledag. Leren masseren wellicht?
Ik hoor graag wat jullie wensen zijn. Welkom.

Bij sommige programma’s kan een massage toegevoegd worden. Dit in overleg. Vraag naar de mogelijkheden, mocht je interesse hebben!Het twee dagen, drie nachten programma

Voor aankomst hebben we al kort telefonisch contact gehad. Ook krijg je  een vragenlijst toegestuurd.

Op dag 1 word je eind van de middag of begin van de avond verwacht (in overleg). We maken kennis, drinken wat samen en de eerste oefeningen worden besproken. Je bent de avond vrij. Een leuk moment om in de stad of op het strand te dineren

Dag 2
: Om 9u serveer ik ontbijt (dieet wensen hoor ik graag)
. Vanaf 10u gaan we aan de slag. In overleg plannen we het tijdstip voor de lunch.
 Tussendoor is er steeds thee/koffie/sapjes en lekkers
. Ook het avondeten is in overleg
.

Dag 3 Ontbijt om 9 uur
. We gebruiken ook deze dag om goed door te pakken.
 Lunch en tussendoortjes worden verzorgd
. Om 17u ronden we af. Je hebt nu de ruimte om de rest van je tijd zelf in te vullen.

Dag 4: 
Uiterlijk 10 uur nemen we afscheid

.

©[2020] Caroline Hoek - webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?