GROEPEN

Miracle Choice Kaartspel

Binnenkort gaat weer een online ‘Miracle Choice’ kaart sessie van start! Het Miracle Choice kaartspel gaat over – de naam zegt het al – kiezen. Al spelend leer je hoe je voor een wonder kunt kiezen. In dagelijkse situaties lijkt het alsof allerlei invloeden van buiten de oorzaak zijn van hoe we ons voelen: het weer, de files, een opmerking van de baas, de staat van je lichaam… We realiseren ons nauwelijks dat we zélf onze gevoelens kiezen. En daarmee onszelf gevangen houden óf onszelf bevrijden.

Vrijblijvend Aanmelden

Binnenkort start ik online met een nieuwe groep. Heb je interesse? Meld je aan zodat je een plek hebt als we van start gaan. Ik werk alleen met kleine groepen, zodat er voldoende aandacht voor ieders vraag is.

VRIJBLIJVEND AANMELDEN >

Maandelijkse Bijeenkomst: Een Cursus In Wonderen

Binnenkort start een nieuwe groep! Het boek “Een Cursus in Wonderen” was voor mij het startpunt van mijn eigen transformatie. De afgelopen jaren heb ik bijeenkomsten georganiseerd waar we samen kunnen delen, leren en vooral ook lachen! De bijeenkomsten geven je de ruimte en veilige setting om helemaal jezelf te zijn, te leren over hoe Een Cursus in Wonderen toe te passen in jouw leven en om te delen, daar waar je ergens tegenaan loopt maar ook waar je nieuwe inzichten hebt opgedaan.

Vrijblijvend Aanmelden

De groep is inmiddels vol. Mocht je voor je eigen samengestelde groepje opzoek zijn naar een begeleider, of graag 1 op 1 verdiepen: neem contact met me op!

Binnenkort ga ik met een nieuwe jaargroep beginnen.
Iedere eerste dinsdag van de maand komen we bij elkaar.
Naast investering in tijd vraag ik ook een financiële: € 180. Meld je nu vrijblijvend aan en dan neem ik contact met je op als de groep compleet is (maximaal 8 personen). De bijeenkomsten vinden in Middelburg plaats.

VRIJBLIJVEND AANMELDEN >

©[2020] Caroline Hoek - webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?