Welkom!
Ik ben Caroline, coach en spiritueel mentor. Ik weet uit ervaring dat als we ons verbonden voelen met onze essentie en daardoor laten leiden, het leven mooier zal zijn dan we zelf kunnen bedenken. Waar laat jij je in de luren leggen door angsten en waar kun je leven vanuit liefde? Het vereist Innerlijk leiderschap om in afstemming keuzes te maken. Dit kun je ontwikkelen. Zodat je trouw kunt zijn aan je eigenheid en durft te staan voor wie je werkelijk bent, schaamteloos en vrijuit. Wil jij onderzoeken wat jou beweegt? Weten waar jouw hart van gaat zingen? Laten we samen dit avontuur aangaan!

Ja, ik ben nieuwsgierig en wil gratis 45 minuten bellen over wat je voor mij kan betekenen

Gratis e-book

Het Innerlijk orkest

“Je bent een vat vol potentie”, zeg ik vaak tegen mijn cliënten. Je hiervan bewust zijn en er sturing aan (laten) geven is het enige dat je nodig hebt. Innerlijk leiderschap kun je ontwikkelen. Zodat je trouw kunt zijn aan je eigen waarheid en durft te staan voor wie je werkelijk bent, schaamteloos en vrij uit. Wil jij weten wat jou beweegt? Bezielt? Waar je hart van gaat zingen?

Nieuw! Gratis e-book

Inspirerende verhalen over schaamteloos vrijuit leven.

In dit e-book vind je verschillende korte waargebeurde verhalen en voorbeelden uit mijn praktijk over schaamteloos vrijuit leven. Hoe je werkelijk kunt kiezen voor een leven dat jou past. Dat je “uit de pas” mag lopen en recht hebt op jouw emoties. Geniet mee met deze verhalen en wees geïnspireerd om nu ècht die volgende stap te zetten!

Cursus in Wonderen

De fundamentele les van de cursus is dat er maar twee emoties zijn: angst en liefde. En dat we op elk moment in ons leven tussen beide kunnen kiezen. Ben je hierin geïnteresseerd? Wil je dieper in de materie duiken? Sluit je dan aan bij de nieuwe jaargroep. Het thema: ik ben niet een lichaam, ik ben vrij.

8 September start de nieuwe jaargroep waar we elkaar face to face ontmoeten. Het vervolg zal plaatsvinden op de eerste dinsdagavond van de volgende maanden. We komen 9x bij elkaar.
Tijdstip: 19.45 tot 22 uur
In Middelburg.

Deze groep is inmiddels vol! Je kunt altijd contact met me opnemen als je individueel verdieping wilt, of zelf een groep hebt gevormd en opzoek bent naar een begeleider.

Naast investering in tijd, vraag ik een financiële: € 180

Graag tot ziens!  Meld je hier aan of stel je vraag >

Meestal zit ons nog iets dwars, iets dat ons tegenhoudt om voluit en vrijuit te leven. Samen onderzoeken wij wat dat is en gaan daarmee aan de slag. Onderstaand aanbod zijn manieren waarop je dit kunt doen. Tijdens ons gratis kennismakingsgesprek wordt vanzelf duidelijk welke aanpak voor jou het meest passend is.

Vergevingssessie

Laat de hoop op een beter verleden los!

Levensschouw

Vind heling door acceptatie.

Verheldering

Steek je licht op

Recent op Facebook

video serie Een Cursus In Wonderen

In deze video’s bespreek ik kort een thema uit Een Cursus in Wonderen. Je kunt mij ook hier volgen op Facebook >

Blogs

Ik leef mijn leven ook schaamteloos vrijuit, zo verkocht ik mijn huis om in een Yurt te gaan wonen en kocht ik een camper om door Europa te kunnen reizen. Ik geniet volop van alle avonturen die hierbij op mijn pad komen, vol met muziek, de liefde, bijzondere ontmoetingen, vrijuit dansen en leven. Ik deel deze verhalen uiteraard schaamteloos in mijn blogs & video’s.

©[2020] Caroline Hoek - webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?