Krachtig en speels zijn kun je leren!

Seksuele energie & levensenergie

Mijn leven is, zoals bij velen, niet over rozen gegaan. Ik zie nu dat dit mij veel heeft geleerd. Dat ik veerkrachtig ben en net zoveel recht heb op mijn eigenheid als ieder ander. Ik kom van origine uit de vrouwenhulpverlening en heb derhalve veel ervaring in het begeleiden naar autonomie. In deze groep begeleiden jullie, onder mijn leiding, elkaar naar leven met lef. Schaamteloos vrijuit. Ben je nieuwsgierig? Ga je mee de diepte in en ontdekken welke schatten daar liggen?
Wil jij je weer verwonderen? Sluit je dan aan!
Er zullen verschillende benaderingen zijn, met als doel je (weer) dichter bij jezelf te voelen waardoor je vanuit Liefde aanwezig kunt zijn. Thema’s zijn onder andere:

*archetypen/talenten
*over de wil
*overtuigingen
*angst of liefde

Meld je aan voor de nieuwe groep die september start

We komen 3 maanden lang, 2x per maand samen. Zowel in de groep als in subgroepen doen we oefeningen en delen we persoonlijke ervaringen.

Doe mee als je wilt kiezen voor schaamteloos en vrijuit leven!

©[2020] Caroline Hoek - webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?